Lehetőségek...



Néhány lépésben a kezdetekről…


Annyi mindent mondhatnék magamról, de nem akarok sem hosszan, sem unalmasan taglalni semmit. Inkább néhány szóban megpróbálnám lekötni a figyelmeteket.
Tíz éve foglalkozom komolyan az írással. Ez idő alatt számtalan kiadót felkerestem, de mivel nem rendelkeztem komoly anyagi tőkével nem adtak ki egyetlen művemet sem. Végül ezért döntöttem a magánkiadás, azaz az Underground kiadó mellett. Ők csekély összeg ellenében teljesítik egy pályakezdő álmát. Nem mindegy, hogy a kéziratunk a fiókban porosodik, vagy könyv formájába öntve megvásárolható. Sokan, úgy vélik az ilyen írók művei eddig azért nem kerültek kiadásra, mert nem elég jók. Ez nem így van! Csupán a mai világ ilyen szabályokat diktál. Szóval ne féljetek az ilyen könyvektől.
Azt hiszem, ha nagyon le akarnám egyszerűsíteni a dolgokat egy hozzám hasonló írónak három komoly feladatot kell teljesítenie.
1.       A legjobb tudása szerint meg kell írnia a kéziratát. (mindig tudnánk rajta javítani, de egyszer abba kell hagynunk, hogy az olvasók elé tárhassuk)
2.       Találnia kell egy számára megfelelő kiadót. Esetünkben ez most a magánkiadást jelenti normális anyagi kereteken belül.
3.       Ezt a lépést egy szóban össze tudom tömöríteni: REKLÁMOZÁS. Mivel nem hatalmas pénzhalmok bevetéséről beszélünk korlátozottak a lehetőségeink, de kreativitással és kitartással sok mindent meg lehet oldani. Szerencsére többek között itt van nekünk a facebook, a twitter, az instagram vagy jelen esetünkben ez a blog.
Szóval ezekből az okokból álmodtam meg ezt a blogot. Remélem, szeretni fogjátok és sűrűn látogatjátok majd.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az írás igazi hatalma egy fiatal lány szemével…

Katona Kitti lendületes fiatalsága ellenére, igen éretten gondolkodik az írói világról, a magyar olvasói kultuszról, de még arról is,...